Om oss


RSP`s historie

Petter Slåen var eier og daglig leder i Team Rustfritt fra 1993 til 2009.
Han valgte å slutte i selskapet etter uenighet om veien videre.
Han fikk besøk av 9 tidligere medarbeidere som følte seg ubekvemme med situasjonen, og med spørsmål om å starte et nytt selskap.Dette førte til at Rustfri Spesial Produksjon ble etablert høsten 2009 i lokaler på Klyve i Skien med visjon om å konkurrere med andre veletablerte bedrifter. Kvalitet, kundeservice og fleksibilitet under ledelse av Petter Slåen gjorde at bedriften raskt vokste seg ut av lokalene på Klyve.


I 2014 flyttet bedriften til Røraskogen i Skien hvor vi er lokalisert i dag. Vi er i dag 22 ansatte og godkjent lærlingebedrift, alle med det samme fokus på kvalitet, kundeservice og fleksibilitet. Vi har utviklet oss til å bli en av Norges ledende leverandører av innredning til storkjøkken.


Har nå investert i kombinert plate- og rørlaser. Noe som gir oss store muligheter i andre markeder også. Vi ser frem mot videre utvikling og vekst.

OM RUSTFRI SPESIAL PRODUKSJON AS

Rustfri Spesial Produksjon AS er et firma lokalisert på Røraskogen i Skien kommune.
Vi er et 100% norskeid selskap og er pr dags dato 22 ansatte.

RSP er en komplett leverandør av rustfri og syrefast tynnplate-produksjon til kunder i mange bransjer. Vi skal være ledende innen vår bransje og våre kunders behov er bestemmende for våre tjenester.

Bedriften ble etablert i 2009 og har etter det vokst seg til å bli en av Norges ledende leverandører av innredning til storkjøkkenmarkedet.
Dette er et segment vi også pr. i dag er en viktig leverandør til.


Vi har tradisjon på å yte rask service, og levere riktig kvalitet til riktig tid. Vi leverer produkter i både rustfritt og syrefast stål av høyeste kvalitet.
Vi er kjent for å være fleksible og påtar oss de fleste oppdrag innen rustfri og syrefast tynnplate-produksjon.

Vår store styrke er fleksibilitet i stor grad og raske leveringer.
Vi satser bevisst på å kunne levere høykvalitetsprodukter på kort tid og til riktig pris.

En god maskinpark kombinert med godt håndarbeid sikrer at produktene kan leveres akkurat som kunde ønsker det. Vi skreddersyr det meste av løsninger.

tegningsunderlag av våre produkter

Vi tegner alle våre produkter i Autodesk Inventor Professional og tør påstå at vi leverer det beste tegningsunderlaget på produkter til kunde i markedet i dag. Våre tegninger fungerer både som tegning til kunde og som produksjonstegninger her hos oss. Når vi er enige med kunde om hvordan et produkt skal være så sender vi filene direkte til våre CNC maskiner, som sikrer at produktet blir akkurat som forespeilet på tegning.